youtube plus facebook instagram aparat telegram

مقالات و دانستنی ها

تصفیه ملکولی آب آشامیدنی


تصفیه آب تنها جداکردن قطعات بزرگ زباله ، گرفتن توده های لجن، گرفتن ذرات درشت ناخالصی وصاف کردن آب گل آلود نیست. بسیاری از آلاینده های درون آب ازچشمان ما پنهانند و ما چون با چشم غیرمسلح قادر به رویت آن نیستیم دلیلی برای بررسی و اهمیت دادن به آن نمی بینیم این درحالیست که اغلب بیماری ها و عوارض جانبی آن ها به دلیل وجود و بروز ناگهانی همین آلودگی های میکروسکوپی و پنهان درون آب است.این تصویر یک مولکول تصفیه نشده آب می باشد.


ذرات سبز، کدر و سیاه رنگی را که در اطراف و داخل مولکول مشاهده می کنید همان آلودگی ها میکروسکوپی هستند که با چشم غیرمسـلح دیده نمی شوند.این آلودگی ها شامل طیف وسیعی از ناخالصی هاست جدا سازی این ناخالصی ها به استفاده از شیوه خاصی نیاز دارد که به آن تصفیه مولکولی با کریستالی می گویند وظیفه اصلی فیلتری به نام ممبرین است. این فیلتر با غشاء ویژه و منافذ ریز به قطر0/0001 ماکرونی خود قابلیت حذف انواع آلودگی هایمیکروسکوپی شامل میکروارگانیسم ها، نیترات، نیتریت، آرسنیک، فلزات سنگین و... را دارد.

این تصاویر نمایی از یک مولکول تصفیه شده آب یا به عبارت صحیح تر تصفیه کریستالی آب می باشد.
پس از تصفیه کریستالی شکل مولکولی آب منظم ترشده و ازذرات مضرخبری نیست. با توجه به اهمیت تغذیه سالم برحیات و چگونگی تاثیرات آن برفعالیت های روزانه ما ،درحقیقت با کمی دوراندیشی و توجه به نکاتی ظریف می توان از بروز بسیاری از بیماری ها و عوارض جانبی و تحت تاثیر قرارگرفتن مسائل جنبی پیرامون آن جلوگیری کرد.آب با توجه به ایفای نقشی پر رنگ و حساس در حیات ما نیاز به توجه بیشتری دارد. با اهمیت به آن ضمن حفظ سلامت خود و خانواده از بروز مسائل ناخوشایند بعدی پیشگیری کنیم.