بلاگ

۳۱ فروردین, ۱۴۰۰

مجموعه سمینارهای کیمیای آب و تغذیه


دیابت یعنی افزایش ناگهانی قند خون و برای پیشگیری و کنترل دیابت خصوصا در افراد مستعد یا با دیابت خفیف بهترین کار جلوگیری از همین افزایش و کاهش ناگهانی قند خون است. باید بدانیم لزوما نخوردن قند و شکر برای جلوگیری از دیابت کارساز نیست.
اصلی ترین منبع انرژی در بدن ما کربوهیدرات ها هستند و درصد بسیار بالایی از مواد غدایی مصرفی ما را شامل می شوند.
یکی از ساده ترین ساختار کربوهیدراتها گلوکز است. از جمله پر مصرف ترین کربوهیدرات های روزانه در وعده های غذایی میتوان به نان و برنج اشاره کرد.
یکی از پرکاربردترین راه ها برای آگاهی از دریافت مواد قندی آشنایی با جدولی به نام جدول (GI) یا (گلایسیمی ایندکس) است. این جدول به ما کمک می کند بفهمیم مصرف چه ماده غذایی در چه بازه زمانی سبب افزایش قند خون ما خواهد شد و اینگونه میتوانیم از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری کنیم. بیمار دیگری که با اختلالات تغییر ناگهانی قند خون میتوان به آن اشاره کرد بیماری هایپو گلایسیمیا است که در این ویدئو با آن آشنا خواهیم شد.

توضیحات جناب آقای دکتر شأنی متخصص آب، تغذیه جامع و طب طبیعی از آمریکا و عضو ارشد شرکت آکواویتا با موضوع پیشگیری و کنترل بیماری دیابت در این سمینار

محصولات آکواویتا به شما کمک می کند در مسیر سلامتی قدم بگذارید

آراد صنعت نماينده انحصارى آكواويتا در ايران

سمینار کیمیای آب و تغذیه
درباره aquavita

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Click or drag a file to this area to upload.
سبدخرید