بلاگ

آيا روشهاى مرسومى كه به توليد آب آلكالاين مى انجامد را مى شناسيد؟

آيا روشهاى مرسومى كه به توليد آب آلكالاين مى انجامد را مى شناسيد؟

آیا براستی در این روشها، از كيفيت خروجى و پروسه كاملى كه دانشمندان از آن سخن مى گويند اطمينان داريد؟

تا كنون تلاش كرديم شما را با فوايد و مزاياى آب آلكالاين داراى خاصيت آنتى اكسيدانت و ريزخوشه هايى با نام مايكروكلاستر كه به روش كاملا طبيعى و فارغ از هرگونه واكنش شيميايى و الكتروليز تهيه مى گردد، آشنا نماييم.

از اين پس سعى خواهيم كرد در بخش هايى كوچك، روش هاى مرسوم توليد آب با PH بالا را كه بدون در نظر گرفتن دو خاصيت ذكر شده تهيه مى شود با شما درميان گذاشته و بتوانيد با روش هاى ديگر مقايسه بهترى داشته باشيد.

دستورالعمل تهیه آب آلكالاين

۱: به واسطه استفاده از لیمو

یک پارچ بلند (ظرفیت ۶۴ اونس) را با آب پر کنید. یک لیمو را هشت تکه کرده و تکه ها را درون آب بریزید. نیاز به فشار برای خروج آب از لیمو نیست. فقط آن ها را درون پارچ آب بریزید. اجازه دهید که لیمو به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در دمای اتاق در آب خیس بخورد.

با اين روش مى توان به تركيبى نزديك به آب آلكالاين رسيد اما؛

آيا از سلامت آب و عدم آلودگى هاى آن اطمئنان داريد؟

آيا از عدم آلودگى هاى ميكروارگانيسمى و شيميايى روى سطح ليمو ميتوان مطمئن بود؟

تولید آب آلکالاین

٢: به واسطه جوش شيرين

برای اينكار یک هشتم قاشق چای خوری جوش شیرین را درون یک شیشه ۸ اونسى كه از آب پر شده حل کنید. مخلوط را تا زمانی که دیگر پودر یا کریستال شناور در آب نمی بینید هم بزنید، سپس آب شما آلكالاين خواهد بود.
لطفا توجه کنید!

از آن جایی که جوش شیرین میزان سدیم بالایی دارد، افرادی نظير بيماران قلبى-عروقى که دارای رژیم غذایی با سديم كم هستند هرگز نباید از این روش استفاده کنند.

صرف نظر از حذف اين ماده در موارد غذايى به ويژه در نانوايى ها، جالب است بدانيد جوش شيرين كاربردهاى ديگرى هم در صنايع شيميايى دارد و از آن در توليد پاك كننده ها و آبكارى فلزات استفاده مى شود.

۳: اضافه کردن قطره افزاينده pH به آب

شما می توانید از فروشگاهها قطره های افزايش PH خریداری کنید و با استفاده از آن ها آب با PH بالا تهیه کنید. این قطره ها بسیار غلیظ می باشند، و فرمولاسیون آن ها بین تولید کنندگان متفاوت است، بنابراین مهم است تا با دقت به دستورالعمل های روی بطری عمل کنید. به طور کلی، چند قطره ممکن است به یک شیشه یا پارچ آب اضافه شده و شما آبى با Ph بالا داشته باشيد.
به نظر شما استفاده از راهكارهاى شيميايى روش مناسبى براى مصرف آب آشاميدنى است؟
PH آب آلکالاین
آب آلکالاین | استیک آلکالاین

۴: استفاده از محصولاتی با نام استیک آلکالاین

استیک آلکالاین ها محصولاتی هستند که طبق ادعای فروشندگان‌‌‌‌ این محصولات، شما با افزودن آن به ظروف حاوی آب و قرار گرفتن آنها در مدت زمان معلوم، شاهد آبی با خصوصیات PH بالا خواهید بود. سوال مطرح شده ما این است صرف نظر از ماهیت مواد مصرفی در این محصولات؛

– به چه میزان مى توان از سلامت آبِ قبل از مصرف اطمینان داشت؟

-آيا اين محصول قادر به حذف نيترات، نيتريت، كلر، فلزات سنگين و ميكروارگانيسم هاى احتمالى موجود در آب مى باشد؟

– آیا مى توان خصوصیات مایکرو کلاستر را كه حاصل سالها تلاش پژوهشگران است از اين ابزار ساده انتظار داشت؟

– بنظر شما آيا حجم توليدى اين محصول براى مصارفى همچون نوشيدن آب، تهيه چاى و قهوه، آشپزى، آبكشى ميوه و سبزى و … كافيست؟

٥: استفاده از دستگاه هاى يونيزه كننده برقى

يكى از راه هاى ديگر تهيه آب آلكالاين استفاده از دستگاه هاى يونيزه كننده برقى است. نحوه عملكرد اين دستگاه ها به اين شكل است كه آب با عبور از پليت هايى از جنس پلاتين يا آلياژهاى فلزات ديگر و جريان برق، در اطراف قطب هاى آند و كاتد به دو بخش تقسيم شده كه در يك طرف با افزايش H مثبت آب اسيدى و در طرف ديگر با انباشتگى OH منفى خاصيت موقت آلكالاين در آب ايجاد مى شود.

سوال:

آيا اين دستگاه ها قادر به تصفيه تمامى آلودگى هاى آب هستند؟

آيا اين روش توليد آب آلكالاين از نظر علمى تأييد شده و به روز است؟

با توجه به قيمت اين دستگاه ها و عمر مفيد آن آيا استفاده از اين روش منطقى است؟

دستگاه هاى يونيزه كننده برقى​ | آب آلکالاین

بهترین راه برای دسترسی به آب آلکالاین سالم

بهترین راه استفاده از دستگاه هاى تصفیه آب آلتیمیت آکواویتا است.
 

دستگاه آب آلتیمیت آکواویتا با الهام از فرایندهای طبیعی طبیعت، از یک فرآیند اختصاصی، نه تنها برای تصفیه کامل آب، بلکه افزایش خصایص آن با چهار ویژگی اصلی زیر استفاده می کند:

خصیصه آلکالاین (Alkaline)

خصیصه آنتی اکسیدانت (Antioxidant)

خصیصه ریز خوشه (Micro Clustered)

خصیصه هیدروژن مولکولی فعال (Hydrogen Rich)

, , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *