۳۰ بهمن, ۱۳۹۳

اهمیت‌سلامت‌آب، آلودگی‌هاونقش‌آن‌درحیات‌ما

آب بعد از هوا مهم ترین مادۀ مورد نیاز موجودات زنده است

زندگی و سلامت انسان ها ، گیاهان و جانوران به وجود و سلامت آن بستگی دارد. بیش از سه چهارم کرۀ زمین را آب فراگرفته است اما بیشتر از ۹۷ درصد این مقدار آب اقیانوس ها و دریاهاست که غیر قابل شرب هستند و کمی بیش از ۲ درصد نیز در یخچال های قطبی ذخیره شده اند که غیر قابل دسترس هستند. در واقع تنها ۰/۴ درصد از منابع آبی زمین قابل استفاده است و تمام موجودات زنده از همین مقدار استفاده می کنند. حال پرسش این است که سهم من و شما از این میزان چقدر است و آیا نمی‌خواهیم همانگونه که به تغذیۀ خود اهمیت می دهیم، ورزش می کنیم و مراقب سلامتی خود هستیم، از سالم بودن آبی که می نوشیم نیز اطمینان حاصل کنیم؟

در عصر ما، به دلیل گسترش جوامع بشری و سرعت و توسعه یافتن فعالیت های صنعتی و چرخۀ تولید و مصرف، و البته به خاطر زیاده خواهی و کسب منافع بیشتر، معضل عظیمی به نام افزایش آلودگی های زیست محیطی به شدت سلامت و حتی ادامۀ حیات انسان را بر روی زمین تهدید می کند. از این رو سال هاست که بسیاری از کشورهای صنعتی جهت جلوگیری از اثرات مخرب و زیان بار این پدیده نسبت به تغییر شیوه های تولید و پالایش این آلودگی ها از محیط زیست بشر اقدام نموده اند.

آب به عنوان یک حلال بسیار مهم و ماده ای ویژه که قادراست در طبیعت به هر سه حالت فیزیکی خود تبدیل شود، می تواند در صورت آلوده شدن و ترکیب با مواد شیمیایی و خطرناک حاصل از فعالیت های صنعتی که در بسیاری از موارد اجتناب ناپذیر هستند، نه تنها خصوصیات حیات بخش خود را از دست بدهد بلکه به عنوان یک ماده مخرب و خطرناک عمل کند. از این رو درجوامع پیشرفته و صنعتی، بهینه سازی شیوه های تصفیه و پالایش آب اهمیت ویژه ای دارد. با این همه توجه به این نکته ضروری است که آب شهری آبی »قابل شرب« است، نه آبی سالم. آب شهر را باید حتماً قبل از استفاده از وجود آلودگی هایی همچون فلزات سنگین، میکروب ها، انگل ها و همچنین کلر و ترکیبات آن که قطعاً در آب های شهری موجود است پاک کرد.

هر انسان روزانه به طور متوسط حدود ۳۵۰ لیتر آب مصرف می کند که از این مقدار تنها ۲ لیتر یعنی کمتر از یک درصد آن صرف آشامیدن می شود. فقط توجه داشته باشید که هر بار که سیفون توالت را می کشید به اندازۀ ۳ روز و هر بار که دوش می گیرید به اندازۀ ۲ ماه آب آشامیدنی خود را مصرف می کنید.به این ترتیب به هیچ عنوان منطقی به نظر نمی رسد که تصفیه خانه های شهری با صرف هزینه های سرسام آور بهترین و سالم ترین آب آشامیدنی را تحویل ما بدهند بنابر این آب لوله کشی حتی اگر تا حد قابل قبولی تصفیه شود – که نمی شود – پس از عبور از شبکۀ آبرسانی شهری به طور حتم دارای آلودگی های فراوانی خواهد بود. از جمله این آلودگی ها می توان به برادۀ فلزات و زنگ زدگی های لوله های انتقال آب، رسوبات آهکی و آلودگی های میکروبی حاصل از ورود باکتری های موجود در مناطقی با لوله کشی پوسیده نام برد.
با توجه به اطلاع رسانی های سال های اخیر و آگاهی یافتن مردم از عواقب مصرف آب های به اصطلاح آشامیدنی، مدت هاست که علی رغم وجود تصفیه خانه های شهری، بسیاری از شهروندان کشورهای پیشرفته برای اطمینان از سلامت این ماده حیاتی از دستگاه های تصفیه آب خانگی استفاده می کنند.

در تصفیه خانه های شهری ، آب از آشغال گیرها و صافی ها عبور می کند تا ذرات درشت شناور از قبیل شاخ و برگ درختان و … از آب جدا شوند. همچنین آب از صافی های مختلف مثل فیلترهای شنی عبور می کند تا ذرات معلق کوچک تر و ریزتر نظیر خاک و گل نیز حذف شوند. برای حذف ذرات ریزتر که در حد چند ده میکرون هستند، آب را در حوضچه های ته نشینی نگه داری می کنند و به این ترتیب آب زلال و شفاف می شود. در این مرحله به آب کلر اضافه می کنند تا میکروارگانیسم های بیماری زا نظیر انگل ها ، باکتری ها، ویروس ها و … از بین بروند.
با انجام اقدامات فوق در تصفیه خانه ها آب کاملاً زلال و شفاف می شود اما حتی در کشورهای پیشرفتۀ جهان از جمله کانادا نیز ناخالصی ها و آلودگی های کوچک تر از ۱۰۰ میکرون از آب حذف نمی شوند چرا که هزینه جداسازی این ناخالصی ها بسیار بالاست و نیاز به فن آوری های پیشرفته جهت حذف این آلودگی ها دارد.

آب لوله کشی که به نظر صاف و زلال می آید و بسیاری از ما با خیالی آسوده آن را مصرف می کنیم، حاوی آلودگی های بسیاری است که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند، آلودگی هایی از قبیل فلزات سنگین نظیر سرب و روی، نیترات و نیتریت که اغلب از طریق فاضلاب وارد آب های زیرزمینی می شوند، آزبست که بسیار سرطان زاست، مواد رادیواکتیو و بسیاری از آلودگی های خطرناک دیگر. کلر که برای از بین بردن جانداران میکروسکوپی به آب اضافه می شود نیز یک ماده شیمیایی بسیار سمی و خطرناک است که باید در هنگام آشامیدن و حتی استحمام از آب حذف شود.

مشکل دیگر فرسودگی و پوسیدگی لوله های آب رسانی شهری و همچنین شبکه های لوله کشی خانگی است. فرسودگی لوله های آب رسانی مشکلاتی نظیر شکستگی و ترکیدگی لوله ها را در پی دارد که موجب ورود گل و لای به داخل آب شهری می شود. از طرفی ذرات ناشی از پوسیدگی و زنگ زدگی لوله ها نیز از همین طریق وارد آب مصرفی شهری می شوند. برای حذف آلودگی های آب لوله کشی شهری تنها راه عملی و عاقلانه استفاده از یک دستگاه تصفیه آب دارای استانداردهای بین المللی است که مجهز به سیستم پیشرفته ترین فناوری جهت حذف آلودگی ها باشد تا آب را در نقطۀ مصرف نه تنها زلال و شفاف، بلکه عاری از هرگونه آلودگی و کاملاً سالم و بهداشتی در اختیار ما بگذارد.

تردیدی نیست که مهم ترین ویژگی یک آب سالم، آلوده نبودن آن است. تنها راه عملی و منطقی برای دسترسی به یک آب سالم نیز استفاده از یک دستگاه تصفیه آب خانگی استاندارد و مجهز به سیستم تصفیه تمام آلودگی های آب است.

فیلتر دستگاه های یونیزه کنندۀ الکتریکی آب، فیلترهای یخچال و دیگر فیلترهای موجود در بازار، علی رغم تبلیغات فریبندۀ سازندگان و عرضه کنندگان شان، به هیچ عنوان نمی توانند ذرات آلایندۀ کوچک اما بسیار مضری چون فلزات سنگین، نیترات و نیتریت، آرسنیک و … را به صورت کامل از آب بگیرند.

یک آب سالم علاوه بر آلوده نبودن باید دارای ویژگی های دیگری نیز باشد تا بتواند در افزایش سلامت، پیشگیری از بیماری ها، درمان و حتی افزایش طول عمر و جلوگیری از پیری زودرس مفید و موثر واقع شود. در واقع آلوده نبودن، شرط لازم برای یک آب سالم است، اما به هیچ وجه کافی نیست.
از ویژگی های بسیار مهم یک آب سالم، آلکالاین و آنتی اکسیدان بودن آن است. بدن ما همواره با سخت کوشی در تلاش است تا تعادل pH خود را حفظ کند. یعنی نه اسیدی باشد و نه قلیایی. بدن اگر لازم باشد موادی را از اعضا یا بافت های عضلانی و استخوانی می گیرد تا این تعادل را برقرار نگه دارد و این گونه تندرستی عمومی ما به تدریج کاهش پیدا می کند. این در حالی است که نوع تغذیه و سبک زندگی مان، محیط بدن ما را همواره اسیدی می کند. عوامل متعددی از جمله مصرف مواد قندی، غذاهای سرخ کردنی، گوشت، نوشابه و الکل، استفاده از مواد شیمیایی پاک کننده، تنش های عصبی و … در اسیدی شدن محیط بدن مان نقشی اساسی دارند.

با افزایش حالت اسیدی بدن، اکسیداسیون در بافت ها به صورت چشمگیری افزایش می یابد که باعث رشد باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها شده و علاوه بر رشد عوامل بیماری زا و در هم شکستن بافت های سالم، سلول ها را نیز به سمت سرطانی شدن سوق می دهد. اکسیداسیون در واقع متلاشی کردن سیستماتیک بدن است که منجر به چروک، پوسیدگی استخوان ها، اندام ها، و سیستم های غدد، تضعیف غشا سلولی و از دست رفتن شادابی شده و می تواند به بیماری و مرگ سلول ها بی انجامد.
علت اکسیداسیون، وجود رادیکال های آزاد است. همۀ ما هزاران بار نمونه هایی از اکسیداسیون را در طبیعت دیده ایم. هنگامی که مواد در معرض رادیکال های آزاد باشند چنین نتایجی دربر خواهند داشت: فلزات زنگ می زنند، گیاهان می پوسند، پروتئین هایی مانند گوشت دچار تعفن شده و روغن ها فاسد می شوند. رادیکال های آزاد همه جا هستند و در هوایی که تنفس می کنیم، غذایی که می خوریم و آبی که می نوشیم به فراوانی وجود دارند. آنها حتی در بدن ما نیز برای دفع پسماندهای سلولی تولید می شوند.
تنها راه مبارزه با این مواد متلاشی کننده، آنتی اکسیدان ها هستند که در بسیاری از سبزیجات و میوه ها و همچنین در آب آلکالاین وجود دارند.

 

ما با نوشیدن آبی که به صورت طبیعی و بدون واکنش های شیمیایی و الکتریکی قلیایی شده باشد، نه تنها به بدن خود کمک می کنیم که دوباره به حالت تعادل برگردد، بلکه اکسیداسیونی را هم که باعث پیری بیولوژیک می شود به طرز چشمگیری کاهش می دهیم.
در اینجا توجه به یک نکته بسیار حائز اهمیت است؛ خاصیت آنتی اکسیدان بودن آب به هر حال موقتی است و پس از مدتی از بین می رود، اما خاصیت آلکالاین بودن آب چنین نیست. در واقع اگر آب خاصیت واقعی آلکالاین بودن را واقعا دارا باشد، هیچ گاه این خاصیت نبایستی از بین برود. مگر این که مانند بسیاری از دستگاه های یونیزه کنندۀ الکتریکی آب موجود در بازار به صورت مصنوعی و با استفاده از جریان الکتریسیته ایجاد شده باشد. این دستگاه ها نه تنها خاصیت قلیایی موقت دارند، بلکه از آنجا که فاقد تکنولوژی تصفیه کامل آب هستند(و فقط یک فیلتر ساده که بیش از این که برای سلامت آب تعبیه شده باشد، برای کارکرد درست دستگاه و جلوگیری از ورود شن و ماسه و ذرات معلق بزرگ در آب است) آب را به درستی تصفیه نمی کنند. در نهایت به علت جذب یون های فلزات سنگین دارای بار مثبت توسط یون های منفی ایجاد شده به وسیلۀ الکترولیز، آبی آلوده تر از آب شهر را در اختیار مصرف کننده قرار می دهند.
دستگاه آب آلکالاین آکواویتا، با تصفیه کامل آب توسط پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا و همچنین قلیایی کردن دائمی و همیشگی آن بدون استفاده از جریان الکتریسیته و یا افزودن هرگونۀ مادۀ شیمیایی و به شیوه ای کاملا طبیعی، آبی را در اختیارتان می گذارد، که نه تنها ارزان تر از هر آب آشامیدنی دیگریست، بلکه عاری از هرگونه آلودگی ست، آنتی اکسیدان است و خاصیت آلکالاین بودنش هرگز از بین نمی رود.

 

 

 

 

انواع نوشته ها, دسته ای دیگر, نوشته های استاندارد
درباره AquavitA
6 دیدگاه
  1. از انتخاب این محصول رضایت کامل دارم

  2. عدم آلودگی محیط زیست از نکات مثبت این محصول است

  3. مهمترین فاکتور برای من در انتخاب این محصول اصالت کالابود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ابزارک متن
WITH AQUAVITA™, EXPERIENCE WATER THAT IS PURIFIED USING STATE-OF THE-ART REVERSE OSMOSIS TECHNOLOGY, ALKALIZED, HYDROGEN-ENHANCED AND REMINERALIZED: THE ULTIMATE SOLUTION FOR OPTIMUM HEALTH.
سبدخرید